Hulp of advies nodig?

085-2100253

  • Kwaliteit scooters
  • Uitgebreid gratis advies
  • Uitstekende service
  • Uit voorraad leverbaar
  • 1-3 jaar ECHTE garantie

Onze Partners

Samenwerking met gerenommeerde partners in Nederland.

MPI-NL verzorgt onze elektrische scooters. Met de langste historie wat betreft elektrische scooters in Nederland, heeft MPI het recht zich expert te noemen. Dit merk je aan de afwerking en betrouwbaarheid van de E-scooters. Om een compleet aanbod te kunnen bieden, zijn benzine scooters met kwaliteit en design inmiddels toegevoegd aan het assortiment.

MPI heeft nu 6 modellen elektrische scooters, variërend van super lichte stadsscooters tot en met stoere bezorgscooters. Jaarlijks wordt het programma weer uitgebreid.

Het eigen vertrouwen in de producten van MPI, wordt overgebracht met de 3 jaar garantie. Deze geldt op zowel de elektrische motoren als op de controllers!

BTC-logo De BTC scooters zijn uitstekende benzine scooters met een goed gevarieerd aanbod.  Sinds de recente fusie met AGM, mag BTC zich de grootste importeur van benzine scooters in de Benelux noemen.

Online-scooters biedt 6 modellen van BTC aan, van de compacte City scooter, de Riva/Felice scooters met Italiaans design, tot aan de hippe ruime Retro scooters. Allemaal net zo verrassend voordelig geprijsd.

Ook bij BTC is de garantie op de motoren 3 jaar!

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De AGM Goccia modellen zijn voorzien van een krachtige motor en hebben ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden zijn de scooters zeer wendbaar.

AGM eBike
De fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er voor jong en oud!
Hanway Schakelbrommers
De Raw50 is een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt techniek is goed voor heerlijk cruisen en maakt ook lange ritten mogelijk. Dus pak je leren jack van de kapstok en enjoy the ride!
Met de Hanway Scrambler komt het retro motorrijden weer helemaal terug. De combinatie van stoere retro looks en moderne techniek maken de Scrambler een uniek voertuig voor de avontuurlijke rijder.
Wij zijn RDW erkend en kunnen o.a.;
* scooters op kenteken registreren (blauw en geel).
* tenaamstellen.
* ombouwen en omkeuren van snor naar brom
* vrijwaren
BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in o.a. auto’s, trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens en motorenrevisie.  Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

  Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.