Hulp of advies nodig?

085-2100253

  • Kwaliteit scooters
  • Uitgebreid gratis advies
  • Uitstekende service
  • Uit voorraad leverbaar
  • 1-3 jaar ECHTE garantie

Onze Partners

Samenwerking met gerenommeerde partners in Nederland.

MPI-NL verzorgt onze elektrische scooters. Met de langste historie wat betreft elektrische scooters in Nederland, heeft MPI het recht zich expert te noemen. Dit merk je aan de afwerking en betrouwbaarheid van de E-scooters. Om een compleet aanbod te kunnen bieden, zijn benzine scooters met kwaliteit en design inmiddels toegevoegd aan het assortiment.

MPI heeft nu 6 modellen elektrische scooters, variërend van super lichte stadsscooters tot en met de stoere retro scooter met veel chroom. Jaarlijks wordt het programma weer uitgebreid.

Het eigen vertrouwen in de producten van MPI, wordt overgebracht met de 3 jaar garantie. Deze geldt op zowel de elektrische motoren als op de benzine motoren!

BTC-logo De BTC scooters zijn uitstekende benzine scooters met een goed gevarieerd aanbod.  Sinds de recente fusie met AGM, mag BTC zich de grootste importeur van benzine scooters in de Benelux noemen.

Online-scooters biedt 14 modellen van BTC aan, van de compacte City scooter, de Riva scooters met Italiaans design, tot aan de hippe ruime Retro scooters. Allemaal net zo verrassend voordelig geprijsd.

Ook bij BTC is de garantie op de motoren 3 jaar!

Wij zijn RDW erkend en kunnen de scooters op kenteken registreren. Ook de tenaamstelling kan geregeld worden door ons.
BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in o.a. auto’s, trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens en motorenrevisie.  Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

  Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.