Hulp of advies nodig?

085-2100253

  • Kwaliteit scooters
  • Uitgebreid gratis advies
  • Uitstekende service
  • Uit voorraad leverbaar
  • 1-3 jaar ECHTE garantie
Elektrische bezorgscooters van MPI voor PostNL!

PostNL heeft een groots besluit genomen, waarbij wij groot nieuws hebben. Als je in het Noorden van het land woont, zou het je al opgevallen kunnen zijn aan het passeren van een andere type bezorgscooter. Binnen nu en begin volgend jaar, zullen alle PostNL bezorgscooters vervangen worden door elektrische van MPI!

Het besluit

Voorheen gebruikte PostNL enkel benzine scooters voor de postbezorging. Enkele jaren terug is al besloten deze allemaal te gaan vervangen door een elektrische variant. Dit uiteraard vanwege het nastreven van duurzaamheid en natuurlijk ook een stuk kostenbesparing.

De uitgebreide testfase

PostNL was al drie jaar verschillende elektrische bezorgscooters aan het testen met en van zes verschillende leveranciers. Na deze periode hadden de bezorgscooters van MPI al de voorkeur, waarna een jaar lang een veldtest in gang is gezet. Deze werd uitgevoerd met 20 elektrische bezorgscooters in Friesland en op de Waddeneilanden. Nu is na de totale vier jaar van uitgebreid testen, PostNL haar keuze gevallen op de levering en service van MPI.

Vervanging in heel Noord-Nederland

Begin volgend jaar zul je in Friesland, Groningen en een stukje Drenthe enkel nog elektrische bezorgscooters zien. In de toekomst wil PostNL in de rest van Nederland ook over gaan stappen op elektrische bezorgscooters.